D I O R


Dior forever foundation är en stor favorit, när jag vill ha fulltäckande matt bas som verkligen håller dagen. Jag testade även Linda Hallbergs Infinity Filter, alltså ett puder för att fixera min foundation, så bra puder, dem gjorde ett riktigt bra jobb med den, och älskar att det finns i 3 nyanser av transparent! Jag använde Light under ögonen och medium i resten av ansiktet! (null)


S E N S A I

Hej hej :) 

Jag har börjat använda Sensai nya volym mascara. Alla deras mascara har den fantastiska formula som kan enkelt tvättas bort vid 38’C. Den är alltså naturlig resistent mot vatten, svett och tårar. Men du kan lätt tvätta bort den med varmt vatten! 

Tycker den ger en super fin separation och lyfter fransarna och håller dem uppe hela dagen. Ni ser resultatet på bilden, och samma resultat varade hela dagen fram tills jag tvättade bort det kl 23:00!

Jag kan lägga hur många lager som helst och det blir aldrig klumpigt! Borsten är verkligen perfektion! Älskar den!! 


(null)

K U R S

Ikväll var jag och mina kollegor på höstens första kurs. Scandinavian Cosmetics som höll den på Grand Hotell här i Norrköping. Wow vilken kväll, så lärorik! Hade verkligen sett fram emot ikväll eftersom vi redan fått många nyheter till butiken och så blir man extra nyfiken på allt fakta bakom varje produkt. 

Så så roligt och väldigt uppskattad kväll. Jag var ledig idag men gjorde ändå iordning mig lite med Norvina  paletten som jag använder nu varje dag!(varje gång jag sminkar mig, inte varje dag) Man vill ju inte komma helt ofixad till en sån kväll bland alla snygga KICKS tjejer ;) 

(null)