YSL - Baby Doll

Alla strävar efter att hitta den perfekta mascara, jag har hittat många underbara och riktigt bra mascaror men det är ändå något man alltid vill förnya och testa nya, i alla fall jag. Nu har jag fått chansen att testa Volume effet faux cils Baby Doll mascara från Yves Saint Laurent :)) Eller Babydoll mascaran ;) 

Jag gillar den! Förut var jag skeptiskt mot smala gummi borstar, fråga mig inte varför, antagligen bara okunskap, men nu har jag verkligen ändrat åsikt! Jag älskar smala gummiborstar!! Man kommer åt överallt och får en fin fördelning på fransarna, faktiskt så tycker jag att när denna slags mascara håller på att ta slut så håller dem längre än dom andra, svårt att förklara men oftast så blir andra borstar torra och klumpiga, det har jag inte upplevt med gummi borstar. Anyway anyhow så här fina blir mina fransar med Babydoll mascaran ;) 

Info från Kicks.se 
  • Mascara Volume Effet Fauc Cils Baby Doll är en mascara som ger en strukturerad volym. Tack vare små pigment ger den en intensiv färg samtidigt som den ger en vidöppen look och sitter kvar länge. Borsten är unik med båda långa och korta strån för att kunna separera fransarna och samtidigt fånga upp även de minsta. Pris: 345kr #1 - lund

Oho :) du bloggar igen <3

Svar: Hihi jaa nu är det roligt igen :*
makeupbyv.blogg.se