Eye of Horus

Idag ville jag visa er några produkter från Eye of Horus. Det är en relativt nytt märke från Australien och som är så glad att jag fått möjlighet att få testa! Det jag älskar med Eye of Horus är de använder naturliga ingrendienser och att ingenting av deras produkter är testade på djur. Dem använder endast syntet penslar för att 100% försäkra oss kunder att inget djur har kommit till skada för våran skull. Det är stort plus för mig men det är inte bara det utan kvalitén på dessa produkter är grym!! 
Min favorit produkt är deras flytande eyeliner och självklart mascaran är också riktigt riktigt bra, men just detta eyeliner som presterar precis som man önskar. Den håller HELA dagen, den "blöder" inte ut på huden när man applicerar den, färgen är så intensiv och ABSOLUT INTE torr utan bara flyter på ögat sååå lätt. Vill ni börja med att testa någon Eye of Horus produkt rekommenderar jag verkligen deras Liquid Liner <3 
 
 
Jag kopierar här en del utav beskrivningen av Eye of Horus på brallis.se :) 
 

När Holly Spierings från Australien hade svårt att hitta en mascara som passade hennes känsliga ögon visste hon att de redan i gamla Egyptien använde de sig av smink av naturliga ingredienser. Med dessa naturliga sminkprodukter baserade av vax och oljor skapade egyptierna sina unika och odödliga sminkningar. Med en gammal formula från forntida Egypten som bas skapade hon naturliga och näringsrika sminkprodukter som alla kan använda.

Sedan 2010 har familjeföretaget Eye of Horus som startade med endast en produkt (natural mascara) vuxit och blivit en stor framgångsaga som nu säljs runt om i världen på utvalda skönhetsbutiker och skönhetssalonger. Sedan starten har sortimentet vuxit och hösten 2012 lanserades Goddness eyeliners.

2011 vann Eye of Horus prestigsfyllda priset Best in Show på International Spa & Beauty Awards.


 
 
Here is all the products I used today    
 
Face:
Giorgio Armani: Luminous silk foundation. Färg: 5.75 
Make up Store: Micro Loose Powder. 
Make up store Marble blush Pernice
Isadora: Highlighter 
Lumene: Bronzer
 
Brows:
Anastasia berverly Hills: Dipbrow pomade  Dark brown + Clear brow gel
 
Eyes:
Eye of Horus Isis Sun Goddess Palette är Enigma Myst (PINK), Charlice Bronze (Bronze), Sacred Husk (Guldbrun). 
 
Utöver paletten använde jag endast 1 matt vit skugga, som jag använder till allt från Wet n Wild Vanity palette.
 
Eye of Horus - Liquid liner Black 
Eye of Horus - Natural smokey Eye pencil Black 
 
Mascara: 
Eye of Horus: Goddess Mascara
 
Lips:
Lipliner: Collistar
Lipstick:  KIKO 
Gloss: H&M 
 
 

 


Jag kommer skriva mer om min bas Armani foundation. Det här är andra gången jag använder den men vill gärna testa den några fler gånger för att kunna ge er en rättvis uttalande :* 
 
 
#1 - Sasha Öhman

Hej på dig!
Roligt med nån som bloggar om lite "dyrare" märken oxå.
Tänkte fråga,har du provat Armani Porcelain Loose Powder(finns på Kicks bla) och Armani Maestro foundation samt Matestro Primern?
Själv är jag galen i maestro foundationen,och köpte loose powder igår (färg 2).
Skulle vara kul att höra vad du tycker om dessa el hört kanske kompisar tycka om dom :)
Vilken är din favorit concealer(jag är 35 ) så jag behöver en som inte "lägger " sig i smårynkor som bildas endast då jag ler just kring ögonen.
Mitt val står mellan HR Magic Concealer el YSL Touche Eclat.
Vilken tror du lägger sig minst i hudveck och smårynkor kring ögonen?
Vore otroligt TACKSAM för svar:) !
Mvh Sasha
Svar: Jag har testat Maesto och luminous silk från Armani men min hy var i en sån extrem dålig skick så jag känner att jag inte kan ge en ärlig recension av den för att inget såg bra ut.. dock så tyckte jag mest om Maestro. Dem andra produkterna har jag tyvärr inte testat..
Concealor, Jag har den där HR magic concealor och jag gillar den men ingen sådär jag dör så bra den är - reaktion :) .. Min absoluta favorit är Estee Lauder double wear concealer och det där med att dem hamnar i vecken handlar mycket om hur man applicera produkter. för allt som är flytande/blöt hamnar i vecken och fina linjer, utan det handlar om hur du och med vad du applicerar :) Jag tänkte ordna ett sånt inlägg framöver faktiskt :) ... Min "budget" variant är Make up Store Reflex cover, tycker den är suvären och använder på alla mina kunder, den är super tunn men ger en kanon resultat full med lyster.. den tycker jag definitivt du ska testa :)

Ha en fin dag // Vanesa
makeupbyv.blogg.se