Enigma Myst

Jag får inte nog av dessa skuggor! Deras pigmentering är så sjukt bra, jag vill seriöst inte ta bort mitt smink på kvällarna för att make upen är fortfarande lika fin som den var på morgonen NOLL creasing, OCH jag använder INTE PRIMER under skuggorna!! Jag är helt såld på dessa skuggor. Annars så jag är faktiskt ingen big fan av dessa nyanser, men det är just för att det blir aldrig på ögonen som det ser ut på skuggan även när man använder primer, dem är så ljusa och skimriga så nja det blir aldrig att jag använder dem..MEN så är det INTE med dessa skuggor. Det står även att man kan använda en fuktig pensel för ännu mer pigmentering :D Det har jag inte ens testat än!! Förstår ni min glädje?!  Lycka :D

Jag använde:Eye of Horus -  Isis sun godsess Palette 
(Enigma Myst & Charlice Bronze)
Klicka här för att komma till paletten :)Tycker inte det gör något att bilden blev lite suddig för ni ser hur fint ögonen skimrar :) 


#1 - Eveline

Så fint! Älskar allt skimmer :)

Svar: tack!! :*
makeupbyv.blogg.se

#2 - Sara

Hej! Tack för en bra blogg :). Så fint du sminkar! Jag tänkte passa på att fråga dig om smink! Jag ska gifta mig i sommar och har bestämt att göra min makeup själv. Anledningen till det är att jag ska gifta mig i Spanien och jag känner mig osäker med sminket där eftersom jag gillar ganska naturlig make.

Så min fråga är om du skulle kunna tipsa lite angående sminket. Håret ska en kompis fixa som är duktig på hår så det kommer vara retro inspirerat. Jag gillar ju ganska naturligt som sagt men funderar på lite färg på läpparna, sen vill jag ha en hållbar bas också. Tänkt på röda läppar men undrar hur det blir när man får kyssen?

Hoppas du kan ge lite proffs tips :)

Svar: Tack! :) Jag tycker det är väldigt svårt att ge tips såhär via text och hel ovetandes på hur du ser ut, vilka nyanser du skulle passa i och hur dina ögon ser ut osv. Jag skulle rekommendera dig att boka en privatkurs hos tex Make up Store där du bor så gå ni igenom hud och bas och även så lär dem dig hur du ska sminka dina ögon. Du kan ju berätta dina önskemål och att du ska gifta dig i Spanien osv.

För en fin, naturlig och hållbar bas rekomenderar jag starkt CC foundation från MUS. Jag använder oftast det på mina brudar om inte studio foundation för en fulltäckande resultat men om du är efter en naturlig men hållbar look så är CC perfekt faktiskt.. ang röda läppar. Jag hade röda läppar på mitt bröllop och vid kyssen så fick han ju lite läppstift på sig men när man ser igenom bilderna så ser det ganska mysigt ut när jag håller på o tar bort läppstiftet från hans läppar :P ... Men då hade jag endast läppstift.. Nu när jag vet bättre så hade jag ju grundrat ordentligen med läpppenna läppstift, dragit på lite löspuder över det och då håller det i evigheter och kladdar jätte lite. Plus att det finns lip sealer så att inte färgen "blöder" ut.. men som sagt det finns alldeles för mycket att prata om / tipsa om så boka gärna en privatkurs där du känner dig bekväm. På Make up Store kostar en sån kurs 495 kr men då får du som gåva att välja produkter för den summa så det blir väldigt prisvärt med all kunskap du får med dig också :)
makeupbyv.blogg.se