Green Peace

Vilken helg+vecka. L blev sååå sjuk!! Är det fortfarande :( Vi har nu gått till en privat barnläkare istället för vårdcentralen tar inte en seriöst. L har nu fått inhalera två gånger och tar två olika hostmedicin och ska på återbesök på torsdag. Det går fram och tillbaka och nätterna är ju värst. Har varit en vandrande zombie men det är så fint väder ute jag bara längtar tills man kan gå ut med lilla L så får han leka och njuta av vårsolen. Här kommer min sminkning :) 

Full face pics idag :)

Brown and Gold

Idag har det varit full rulle! Gick hemifrån innan 10 och kom hem efter 19. Jag orkade inte gå upp i tid imorse heller så jag fick bara sminka mig snabbt och jag hade ju lovat en fin vardags men den blev en snabb och slarvig sådan istället. Använde paletten från Wet n wild - Vanity palette och ingen primer. 

 Min lilla son är sjuk, igen,  så vi får se hur natten blir och morgondagen om det finns energi för smink. Önskar ni er något speciellt? :) Godnatt :) 

Wednesday

Igår var jag ledig från jobbet och var hemma med min lilla tvååring. Tänka sig att redan är två år. Jag fick även besök av min fina vän Katty och hennes lilla bebis på 3 månader. Det var såå mysigt!! Jag hade minimalt med smink, jag ville ju mysa ordentligt med lilla Angelin och jag tycker inte om att trycka mitt ansikte full med smink på en bebis kind, såå jag hade lite concealor (reflex Cover från Make up Store) + fyllde mina bryn och mascara, och så tog jag inte bronzer utan bara använde borsten som den var och det var lite produkt på den så lite färg fick jag på kinderna.. ( måste tvätta mina penslar snart) :p 


Till kvällen så skulle vi iväg och vad jag gjorde då var att lägga lite foundation, bronzer, rouge och Highlighter på kindbenen och brynbenet. Gör såå stor skillnad!! Lockade håret och målade röda läppar.. Inga skuggor bara mascara, älskar att omvandla vardags till glammigt.. Tyvärr så har jag ingen bild så ni får lita på mig att det blev snyggt ;) Imorgon (eller idag torsdag) jobbar jag så jag ska se till att ha en fin vardags sminkning åt er :) godnatt! 

Soft smokey

Hellou :)
Idag valde en mjuk sotning för vardags. Använder 3 ögonskuggor och ingen eyeliner idag för att behålla den mjuka effekten och vardags looken :) 


Jag primade ögat först och sen duttade jag den en brun/kopprig ögonskugga från Lavish paletten 
(som jag för övrigt totalt älskar! ) Jag suddar den lite lätt uppåt samtidigt som jag applicerar. Skuggan heter Truffle. På den andra bilden ser ni att det ser utsuddat ut, men där har bara applicerat skuggan Smog från Make up Store.

Jag hade glömt att fylla i min bryn :P Här ser ni Smog mycket bättre, jag lade Vanilla kajalpennan från Make Up store på vattenlinjen och så lade jag Truffle och Smog på nedre fransrad. Samma krämvita skugga från igår som är från Wet n wild Vanity palette på brynbrenet och inrevrå och så mascara på det :) 
 
 


:) 


Every day makeup

En läsare bad mig visa vardags sminkningar, så tänkte att hela den här veckan kommer jag visa olika looker som är enkla och fina att ha som vardags. För mig så är vardags antingen bara mascara eller en fin eyeliner, det är sällan jag använder skuggor för min vardags men det är nog bara en smaksak. Ni får gärna skriva vilka typer av vardags ni vill se :) Jag fotade alla steg så får ni en mini tutorial 
 
Primer: Väldigt viktigt till en vardags make up tycker jag. Eftersom man använder oftast lite ljusare och matta skuggor så vill man att deras "rätta jag" ska komma fram. Jag använder NYX Jumpo Pencil i färgen Milk

Grund: Jag använder alltid en matt ögonskugga som grund. När man gör detta så får man aldrig hårda kanter och man behöver inte sudda ut alla ögonskuggor så hårt utan man bygger upp färgen lager på lager. Till detta använder jag Make up store M/S i färgen Saga 
 
 Form: För att ge ögat lite form så använder jag en annan matt skugga över Saga, som ni ser går dem in i varandra väldigt bra utan värst mycket anstränging. Jag har endast använt en flufflig borste och applicerat båda skuggorna. Make up Store M/S Smog
 

Vet inte vad jag ska kalla det här steget haha men här har jag lagt Rum Cake från Anastasia Beverly  Hills Lavish palette, en bronzig skugga med pytte lite skimmer i,  Så blir det liv i sminkningen ifall man inte trivs i bara matta skuggor. Så har jag även lagt en matt vanilj vit skugga på inrevrån och brynbenet.
Skugga som kommer Wet n Wild Vanity Palette
 Definera: En sån enkel steg som lite eyeliner gör faktiskt mer skillnad än vad man tror. Det här kan man variera i all evighet. För att göra det snabbt och smidigt så använde jag en svart ögonskugga från Anastasia Beverly Hills - Lavish palette färgen heter Black Diamond och så mascara och klart :)
 


Jag valde att inte lägga någon skugga på undrefransrad eftersom jag tycker att ibland så kan det se lite för mycket ut och idag ville jag verkligen visa en oansträngd men fin look, får köra hela vägen en annan dag i veckan ;) Bild med blixt
 


Bild utan blixt
 


:)