Soft Brown

Dagens sminkning är i bruna nyanser. Älskar bruna sminkningar och kommer nog aldrig sluta älska dem.Såhä trvis jag som bäst faktiskt. Fast jag har bruna ögon själv och kanske inte super framhäver min ögonfärg men ändå, jag gillar det :)
 
  

Sephora Blockbuster Makeup Palette 2012

Jag minns inte ifall jag har skrivit här på bloggen ang min Sephora Blockbuster Makeup Palette 2012. Men ifall ni har möjlighet att köpa årets palette, så gör det!!! Dem är SÅ bra, sjukt bra pigment och man blir så inspirerad när man ser alla färger. Jag har vissa stora läppfavoriter där som jag bara måste få i storformat!! Hoppas den finns!! :) 
 
 

Rihanna

Var det någon utav er som var och såg Rihanna? Inte jag iaf, men hade velat!! Jag var iaf med och tävlade på Sephoras instagram om Rihanna biljetter hehe, jag vann inte biljetter MEN jag vann parfym box med Rihannas doft. Hur roligt som helst!!! Tävligen gick ut på att välja en sminkning som Rihanna burit och själv sminka sig så :)


 
 
 
 
 
 

Summer make up

Lade upp dagens sminkning på instagram. Men nu när jag jobbar så har möjlighet att även blogga lite :)
Håller på att spara mitt hår, äntligen börjar jag få lite längd, wihuu!


 

Baad Kitty

Ja jag är nog världens sämsta bloggaren! Min sommar allergi kom igång och jag har inte sminkat mig på jätte länge förutom lite basic när jag måste synas bland mycket folk :) Jag har även varit jätte upptagen med en projekt som jag fick vara delaktig utav. Innefattade att jag skulle göra vara sminkansvarig och sminka runt 26 pers. Allt gick jätte bra och jag fick hjälp med baser och enklare sminkningar, annars skulle jag aldrig klarat av det tidsmässigt. När jag får kommer jag nog lägga ut lite utav resultatet, så länge kan ni få lite backstage bilder :)
Det var till en slags teater pjäs så man fick överdriva i allt, jag lärde mig massor och from nu älskar jag GRIMAS!!!
Foton tagna utav: Daniel Stråhle