♥ PYTTELITEN ♥

Allt jag tänker på är bebis kläder, bebis namn, förlossning, hemmet, allt runt omkring vår lilla  pluttis. Imorgon går jag in i vecka 35, det är inte mycket kvar nu och det känns i kroppen. Jag är jätte trött, ont i mina revben, ryggen, benen, pluttisen sparkar massor och det gör riktigt ont ibland, fast det är verkligen en underbar känsla att känna det lilla livet röra sig :') Jag har svårt att sova bra och det gör att jag ligger i sängen på morgonen så länge det är möjligt och det ger varken tid eller ork att sminka mig så mycket därför är det lite dött på den fronten. Men ni har nog förståelse. Nu ska jag beställa hem den här ♥ Dags att börja packa skötväskan till BB :')
#1 - OhShiny!

Graviditet är så spännande! Jag kommer ändå fortsätta titta in på din blogg för när du väll sminkar är det få fint!

Sen

Vill man ju inte missa din lyckliga dag heller!

#2 - Vanesa

OhShinny! : Ja det är det verkligen :) Tack vad gullig du är! Ni är många som kollar min blogg dagligen därför känns det bättre att ändå kunna hålla er lite uppdaterade hihi.Kram

#3 - emily

ett tips. Ta med dig schampo :P jag ville dusche dagen efter och jag hade inget sånt med mig buhu. De gör att man känner sig lite fräsch iaf :)) Nästa gång ska jag packa ner mer saker till mig :P kram o lycka till me allt.

#4 - Ika

Åh va spännande! Lycka till med allt :]

jag är själv i vecka 29, längtar så mycket!

#5 - Sabina

De är så fina =)

#6 - Hanna

Sv: Mnåå vad gulligt, tack detsamma :D

#7 - ivanna

aaaaw.. kan tänka mig vilken skön känsla.. =) eller njaa tänka o tänka.. men de verkar skönt :) kramis

#8 - maddy

Åh vad söt!<3

#9 - Emma P

Det låter jobbigt, fast mysigt på samma gång. Förstår absolut att bloggen inte är så prioriterad. Tänker på dig och pytteliten:)