BLOTHING POWDER

Publicerad 2012-01-18 17:00:36 i ♥ My M-bag ♥,

Produkt info :
Ett exceptionellt, färglöst pressat puder främst framtaget för att kontrollera uppkomsten av oljiga partier. Blothing Powder innehåller Talc som absorberar överflödig olja och reducerar blanka partier i ansiktet. Perfekt för effektiv ”touch ups” under dagen.Jag tycker den funkar jätte bra ! :)

259 krIdag

Publicerad 2012-01-17 12:40:54 i ♥ Dagens ♥,

Nu ska jag iväg och umgås med en vän. Gårdagens makeup får vänta lite hihi :) .. Idag går jag in i vecka 37! ... TRETTIOSJU !!! Bullen i ugnen är färdig bakad så att säga ;) Vi väntar ivrigt min lilla pluttis <3


Lancôme Bi-Facial

Publicerad 2012-01-14 12:36:52 i ♥ Tips ♥,

På instagram (makeupbyv) tipsade jag om den här grymma produkten som är verkligen min favorit när det kommer till eye makeup removers :) Samtidigt visar jag att jag fixade mina naglar med lite leopard fläckar :)

 

 

Sick

Publicerad 2012-01-07 17:58:24 i ♥ Dagens ♥,

Eftersom jag ligger just nu i sängen sjuk med en rejäl förkylning, feber

och ont överallt så bjuder jag på en gammal sminkning jag gjorde i somras. Gillar den ! :)

 

♥ PYTTELITEN ♥

Publicerad 2012-01-02 18:20:09 i ♥ Vanesa ♥,

Allt jag tänker på är bebis kläder, bebis namn, förlossning, hemmet, allt runt omkring vår lilla  pluttis. Imorgon går jag in i vecka 35, det är inte mycket kvar nu och det känns i kroppen. Jag är jätte trött, ont i mina revben, ryggen, benen, pluttisen sparkar massor och det gör riktigt ont ibland, fast det är verkligen en underbar känsla att känna det lilla livet röra sig :') Jag har svårt att sova bra och det gör att jag ligger i sängen på morgonen så länge det är möjligt och det ger varken tid eller ork att sminka mig så mycket därför är det lite dött på den fronten. Men ni har nog förståelse. Nu ska jag beställa hem den här ♥ Dags att börja packa skötväskan till BB :')
Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela