Smurf Vani

Publicerad 2011-05-25 13:28:29 i ♥ Testing ♥,

När jag var på Make up Store förra veckan fick jag hem ett litet prov utav Mud Masken, smurf masken som dem flesta kallar den för man ser ut som en smurf när man har den på ^_^.. Jag har super känslig hy och tyvärr så är nog den här lite för stark för min hy. Jag led igenom tills det torkade men sen kunde jag inte"dra " bort den, kunde inte heller pilla bort den för den bara smulade... Vet inte om jag hade för lite på huden eller jag vet vad jag gjorde för fel, det kliade såå mycket att jag till slut bara tvättade bort den :( (Jag väntade tills allt torkade)

Huden blev väldigt mjuk faktiskt, men jag hade ändå en fukt mask efter. Huden blev mjuk men jag vet inte om jag rengjorde så mycket. Jag hade säkert för lite på :/ ... Jag har mask kvar så jag ska ge det ett nytt försök, svider och kliar lika mycket så kanske det inte är något för mig :( buu


Ska man kunna dra bort den ,eller tvätta bort den? :O


Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2011-05-25 14:42:19

Jag tycker att den är superhärlig och det ser ut som att du hade alldeles tillräckligt på. Lermasker brukar ju sticka lite i huden som ett tecken på att de verkar, men klia ska den nog inte göra och gör det inte heller på mig. Men så har jag inte värst känslig hud i ansiktet heller. Den ska tvättas bort, men jag tycker den sätter sig alldeles för bra på huden och det är svår att få bort. Tycker inte heller att den rengör speciellt mycket, men har gillat den just eftersom huden blir så mjuk efter användning (Formula 10.0.6 Pores be pure rengör däremot jättebra, men sticker desto mer... Vill du läsa en recension om den så finns det en på min blogg.).Ha en bra dag :)

Postat av: Natalie

Publicerad 2011-05-26 10:07:16

Förlåt glömde nog säga det. Men lermasker ska man tvätta bort. Dom stelnar och sen lösar man upp dem med vatten. Så du gjorde rätt! :)

Postat av: Sara

Publicerad 2011-05-26 17:12:13

Du ska tvätta bort den :))

Hittade du något uttorkande kräm till finnar sen?:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela