Lashtique

Publicerad 2011-05-06 19:53:21 i ♥ Testing ♥,

Jag är sååå glad att denna produkt hamnade hemma hos mig :))))))))) !! Som ni ser på bilden så är mina fransar
K A T A S T R O F !!!!! .. Jag vet inte vart jag ska ta vägen..mina ögonfransar är ALLT för mig! Utan att överdriva, jag är nära på att gråta... ni ser ju hur FÅ dem är, och pytte små :'( . Jag har ingen aning vad som har hänt men det har hänt. Jag hade fina långa fransar men dem är borta.. och dem verka inte vilja komma tillbaks.. sååå när jag fick denna produkt blev jag världens lyckligaste... nu hoppas jag innerligt att det fungerar !!!
Jag kopierar info om produkten så får ni läsa vad det handlar om :)

"Ardell Lashtique är en revolutionerande fransnäring framtagen för säker och enkel användning. På bara 4-12 veckor kommer du se synliga resultat. Det har aldrig varit enklare att uppnå glamour fransar.
Essentiellt protein återfuktar och ger glans till fransarna, samtidigt som de förbättrar dess elasticitet. Dina fransar får styrka och näring, mer volym, blir fylligare och tjockare.

Användning:
Applicera varje kväll efter rengöring. Använd penseln och applicera som en eyeliner direkt vid ögonfransbasen, på både undre och övre fransarna i en svepande rörelse. Ett drag räcker per applikation.
Det kan uppstå en milt pirrande känsla vid applicering. Detta kan vara i några sekunder och vid kontinuerlig använding avtar detta."


Jag  återkommer om resultat.. HOOOOOOOOOOPPAAAS DET FUNGERAR :')

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela