Maria testar blå linser

Halloj!!

Pratade nyss med Vanesa i telefon och hon e alltid så söt hihi. Vi e så lika i vårt tankesätt och det ska bli så kul att få jobba ihop med henne, vi har nämligen ett projekt på g plus en till tjej som har ett välkänt ansikte i Norrköping. Håll utkik så får ni veta mer snart inom kort!

Jag har varit länge sugen på att testa annan ögonfärg, var ute efter gröna linser men på hemsidan fargadelinser.com hade de fått dåliga betyg så jag klickade hem blå linser istället som däremot hade fått asbra kritik. Min egen upplevelse är att det ser faktiskt fake ut.. Men med rätt smink och rätt ljus kunde dom uppfattas som äkta ögonfärg :) Vad tycker ni? Min riktiga ögonfärg är brun.

Kram <3

skiss skiss

Ni som följer bloggen kanske kommer ihåg att jag skrev för ett tag sen att jag skulle börja rita/skissa lite. Jag tycker det är jätte svårt och jag påstår verkligen inte att jag är duktig, men jag gjorde den här bilden för ett tag sen och i brist på annat tänkte jag visa den för er. Skratta inte  :$ .. Jag vet att det är massa fel men som sagt jag skissar lite bara för att få inspiration till olika sminkningar inte alls seriöst, därför är inte dem super proffsiga för så duktig kommer jag aldrig bli.. :)
Först gjorde jag en liten skiss och sen måla jag lite med färger.
Skulle vilja testa detta  på ett ansikte nån dag :)

Lime colada

ÄNTLIGEN !!!! Jag vet inte hur länge jag velat köpa den här body butter, och jag vet inte heller varför jag inte har gjort det tidigare heller. Men den här är min favorit body butter. Jag har haft den tidigare och den luktar så underbart, återfuktar huden och lämnar ingen kladdig känsla efteråt. Nu luktar jag Delicious ! :D ♥Igår gick jag in på Hårvårdsbaren och köpte den för 99 kr.

BLOGGSVAR - UPDATE!!

Heej Hej ..

Jo såhär är det va.. Jag lottade ut 3 stycken bloggsvar invite men 1
av tjejerna hade redan fått, sååå  jag fick välja en ny vinnare... och det blev :

- SANDRA NYLANDER !!!Din invite är redan skickat till mailet du lämnade på kommentaren :D