Makeupby V - testar Elf Cream Eyeliner

Sara min lilla sötnos hade beställt en sån krämig eyeliner från Elf åt sig själv men hon beställde en till mig också.
Jag har också hört bra kritik om denna produkt och har varit lite sugen på den höhö ..

Jag tyckte den var riktigt bra. Den har hållt hela dagen ,kletar inte av sig. Lätt applicera DOCK så är penceln som följer med typ as sämst haha men jag gjorde med min vanliga eyeliner penceln har ändå typ 3 stycken :P
Denna produkt får Topp betyg. Priset är ca 40 kr ! .. KÖP DEN :)


Makeupby V - testar Lumene vitamin C+

Tyvärr så är min Chanel ansiktscreme så gott som slut och jag har fått köpa en ny,
en som är en aning billigare haha. Jag köpte Vitamin C från finska märket Lumene. Denna har fått väldigt bra kritik och jag känner flera som använder den och är super nöjda.

Men när jag började använda den kändes det katastrof !! Det sved i ansiktet och fick utslag och det känndes inte alls OK. Min Chanel var såå bra, nästan som en behandlingskur för torr hy och nu var det som att jag gick ner mig när jag började använda Lumene. Men jag vet att det är normalt att huden reagerar för en ny produkt och mer min hy som är väldigt känslig.

Men i alla fall, nu känns det faktiskt ganska bra och det svider inte längre när jag applicerar den och det var väl bra att jag stod ut, men det är så kontigt det bara gick över till bra över bara en natt. Bara helt plötsigt försvann all smärta.. men det är väl bra antar jag :)

Fakta om Lumene Vitamin C+ :

Lumene Vitamin C+ innehåller hjortron som plockats i Finland. Hjortron innehåller dubbelt så mycket C-vitamin som apelsiner, en antioxidant som ger huden en vacker och naturlig lyster. Hjortronfröolja är en värdefull ingrediens som tillsammans med bärens fettsyror skyddar huden mot yttre påfrestningar och de första ålderstecknen. Hjortronnektar renar huden, precis som en detoxkur.

Källa

Greenlikeamazonas

Klockan nio ska vi till bio och se The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp .
Jag tror den filmen kommer vara riktigt bra, har längtat efter att seden, två av mina favorit skådisar :)

Nu har jag i alla fall sminkat mig, jag såg inte klok ut på jobbet. Jag hade så bråttom imorse, och ni vet sånna tillfälle som man kollar sig i spegel , kollar klockan, man vet att man inte hinner och gör bara "något snabbt" och ibland lyckas man men andra gånger blir bara KATASTROF!.. idag blev det katastrof.

Jag tänkte göra en snabb sotning med utsuddat kajal men ja visst det blev det, men hela dagen samlades allt i globlinjen som en korv OOOH VAD JAG HATAR DET!! ... ser ut som nån som inte ens kan sminka sig ..oooh vad störande det var, var tvungen att sudda ut det med fingret hela tiden till slut såg det bara kladdig ut..

Men med denna sminkning jag gjorde nu känner jag som mig själv igen. Den "neon" gröna jag har kommer från Dior. Den lite mer mörk gröna är från Make up Store och heter Amazonas, därav rubriken ;) och ja lite eyedust och lite smått och gott... Jag har även än Grå skugga från KIKO och grå är verkligen en färg som borde användas mer. Älskar grått som skugga . Ne nu ska jag sluta skriva och lägga upp lite bilder istället :) ♥
♥ Vi hörs imorgon snyggingar  ♥