oh..happyday

Vad roligt att min sötis Maria bloggade!! Hoppas hon delar med sig lite oftare för hon är verkligen sååå grym !
En professionell makeup artist som jag verkligen ser upp till .. puss på dig vännen min ♥

Idag är jag på jätte bra humör, jag jobar 15-21 och det är såå skönt att inte behöva stressa till jobbet haha, jag är verkligen ingen morgon människa. Idag är det en väldigt grå dag, därför känns det bra att vara så här glad och det hoppas jag att det syns igenom min dagens make up :D .. !

Jag var förbi Make up Store idag och köpte deras magasine..iih har inte öppnat den än men snart när det lugnar ner sig lite här iiih så spännande och så köpte jag en ögoncreme som jag verkligen behövde. Har verkligen varit super dålig på att använda ögoncreme men nu är det skärpning, får skriva sen hur jag upplever den, nu kommer dagens :)Kopiera looken ..

 


Suuuurpriseee!

Hej allihopa! Aggirre här! Nu kanske många av er tänker, whaaat? Vem i helsike är du och våldgästar Vanesas blogg, vilket jag egentligen gör (hihi) men låt mig ge en liten quickie introduction vem jag är till er som inte vart inne på min gamla blogg och läst ( har hänvisat mina gamla läsare hit) Maria heter jag, arbetar som internationell Make up och hår artist samt assisterande maskör. Jag bloggade förut på aggirre.blogg.se (finns kvar, gå in och kika om ni vill få en klarare bild av mig). Bestämde mig snabbt och genomtänkt att inte blogga mer pga personliga skäl, i samma vips sade då världens gulligaste Vani att jag kunde få kika in här o blogga ibland när man bara hade lust. Idag är jag sjuk & sängliggandes, bläddra och filosoferade Make up stores nya tidining.. då såg jag en kul grej :)

Make up stores nya tidning, Pixel

Sida 159.. ser ni vad jag ser?

Mitt lilla makeup verk kom med i tidningen.

Detta var visningen Extreme på Berns salonger jag jobbade på den 3 & 4 september.

Kram!