Antique Star

Idag jobbar jag på Mist och denna sminkning blev det. Jag ville ha nåt guldigt och jag blev faktiskt ganska nöjd :)
Antique Star heter EyesDust som regerar över min sminkning idag, markerat med bruna nyanser och ett slag utv grönt där också :) ...TYCKTE NI OM DEN .. ?!

:)

Hageby Världens Centrum

Här i Norrköping har vi ett stort shoppingcenter som heter Hageby Världens Centrum Det är där Mist butiken ligger och för nån månad sedan skicka dem mig på uppdrag. Sminka modellen som ska vara på omslaget till Hagebys nya magasin.. Jag lade ju upp det här på bloggen och länkade till en behind the scenes film dem gjorde. Nu har Martin Botvidsson skickat lite bilder till mig så jag kan dela med mig till alla er :)


David Bicho- fotograf
Martin Botvidsson -retusch

Vanesa Hagert- Make up
:)

Patetiska människor som finns i denna värld ..

Jag hade inte tänkt ta upp detta men eftersom det inte är första gången så börjar man självklart tröttna ... På inlägget Early Morning så har jag lagt upp en bild där jag knappt har smink, en anonym människa skrattar åt mig och skriver , " Hahah oj vad smink kan göra, jobbigt att behöva sminka sig för att se bra ut" ...! För det första , om du tycker att det är OK att skriva sådana kommentarer varför skriver du inte ditt namn och visar vem du är istället för att agerar så fegt och skriva anonymt ?! För det andra , lägg själv upp en osminkad bild så får vi se hur "bra" du ser ut utan smink . Och ja smink gör mycket men nej så jobbigt är det inte, jag är mycket säker i mig själv och kan stå för hur jag ser ut även utan make up !