HOT PINK ZEBRA

Publicerad 2010-12-30 13:20:50 i ♥ Nails ♥,

Efter lite beslutsångest mellan mig och min manager bestämde hon åt mig att dessa naglar skulle målas. Första gången jag gör Zebra och jag måste säga att Leopard är myycket lättare än zebra.. men det går.. Ni kommer få se lite mera zebra här så för nu har jag googlat och sett massa snyggt med zebra tryck :P ..

 

 - Jag använder inte Konad utan målar det för hand -

:)

i mitt hjärta

Publicerad 2010-12-29 20:44:03 i ♥ Vanesa ♥,

Oh när jag skriver om mina vänner så får det mig  bara att tänka ännu mera på dem och saknar dem extra mycket. Emma bor i Stockholm och Sara bor i Fagersta..och jag  i Norrköping. Jag tycker det är såå tråkigt att vi inte bor tillsammans i samma stad längre och jag saknar dem något fruktansvärt, för att det finns inga som dem som kan ta deras plats i mitt hjärta... oh och nu kommer en ballad från Marc Antonhy och jag vill bara gråta och krama mina bästisar... ooh... saknar ♥

Emma & Sara ..när dem var i Paris ♥

Vanesa Responds Del 2

Publicerad 2010-12-29 15:41:59 i ♥ Vanesa ♥,

Nu tycker jag att vi går direkt över till nästa fråga och det är faktiskt en så kallad B2 som flitigt kommenterar här på bloggen haha... Ni ska veta att B2 står för Bertis 2 , för jag är Bertis 1 ... B2 är ju ingen annan än min manager och även bästa vän.. Emmaaaa !!!!!!!!! :D


B2 :

Ohalala

Jag vill veta varför du kallar dig Vanesa the Berta! :O

;)


Vanesa svarar :

Egentligen så vet du det mycket väl, och jag har faktiskt skrivit om det tidigare under kategorin Vanesa ;) ..Men eftersom det handlar nu om att mina läsare ska lära känna mig ,
så kan jag berätta lite snabbt...

En gång för länge länge sen , tältade 3 glada och trevliga flickor. Emma , Sara och Vanesa, som än idag är mycket nära vänner .. Under en skrattfylld natt med bl a kasettinspelningar, jag , Vanesa, kom fram till en mycket ful och rolig röst. Vi spelade in våra röster och vi låtsades att det var en dokusåpa som kallades , Vita nätter , och för att göra en lång historia lång blev min vänstra eller högra bröst,  kommer ej ihåg, kallad för BERTA. Ja, och sen den dess har jag fått namnet för Berta, eller Bertis som mina vänner kallar mig...

Det är som en karaktär inom mig, som kommer fram i vissa stunder som mina närmaste får privilegiet att träffa "henne" ... Men nu kan man undra.. B2.. är det då min andra bröst? ... ehhmm... that's a secret we never know..XOXO Bertis Girl ;)

HAHAHHAHAHAHHAHHAHABertis in action ;D

♥ B1 & B2 4-ever ♥


Vanesa Responds Del1

Publicerad 2010-12-29 15:02:53 i ♥ Vanesa ♥,


Tess :

Så roligt! Jag måste börja med att säga att jag verkligen gillar din blogg!

Hur började ditt intresse för smink?


Jag hade tyckt att det hade varit roligt att veta hur du förvarar allt smink? Tycker själv att det är svårt att få till en bra lösning.


Sist men inte minst... Vad har du för belysning när du sminkar dig?


<3


Vanesa svarar :

Tack så jätte mycket sötnos, jag blir verkligen jätte glad när ni gillar min blogg :)

Mitt intresse har alltid funnits där, sens jag var liten kollade jag på dem äldre, hur det sminkade sig.. älskade att kolla på min mamma när hon sminkade, har alltid sagt sens jag var liten att jag ville jobba med smink.

Jag förvarar mitt smink i olika sminkväskor, necessärer, men du ska veta att jag är sämst på att göra det. Jag har tyvärr ingen plats för en ordentlig förvaring. Plus att när jag har bråttom så hamnar allt huller om buller :P

Det här en av mina necessärer från Burberry som jag fick utav Charlies fina moster :) .. Jag fick flera stycken från olika märkes.. och som du ser här så har jag mest skuggor och lite av det man behöver varje dag, på andra har jag rouger osv osv... Men ska jag vara ärlig så i dagens läge så ligger aallt möjligt i den här necessären haha. Jag måste bli bättre på det !

 

Angående belysningen , jag brukar fota vid fönstret i vardagsrummet där det finns dagsljus. Allt annat belysning är sämst. Nu för tiden så får jag fota allt med blixt och det gillar jag inte. Dagsbelysning är bäst :) .

 


Tack så mycket för dina frågor Tess ♥UPDATE : min kära vän Emma är som min manager och hon rättade mig och sade att jag inte svarade på frågan haha, och hon har rätt xD Sån tur att du finns <3
Jag svarade vart jag fotade och inte vart jag sminkade mig :P ...

Jag sminkar mig med dålig belysning alltså inne i badrummet :)

A funny thing

Publicerad 2010-12-29 14:22:55 i ♥ Off Topic ♥,

Det här tycker jag är jätte roligt faktiskt.. blev sjukt glad när jag såg hahaha, töntig som jag är..
Kommer ni ihåg sidan myheritage.com ? .. Det är ju en sida som man laddar upp en bild på sig själv och sedan kommer det upp vilka kändisar man är lik. Ibland kan man faktisk se likheter. Jag och min man låg i sängen o lekte med det där programmet, den finns som app till iphone, så kom jag på en sak... Ska testa min vän Sara , när jag sminkade henne som Twiggy..tänk om  Twiggy kommer upp.... jag testade and ..  O M G  !!!!
var det inte sjukt roligt, jag blev som sagt värsta glad hahahahh :P

Här är Twiggy inlägget : http://makeupbyv.blogg.se/2010/march/twiggy-style.html#comment


Just so you know ..

Publicerad 2010-12-29 13:54:14 i ♥ Vanesa ♥,

En sak som jag börjat göra nu för tiden är att sminka ögonen på jobbet. Nu menar telefon jobbet, jag lägger basen lite snabbt hemma och tar med mig fransböjare, mascara, cake eyeliner och eyeliner pensel. Då kan jag välja ifall jag vill endast ha mascara, vilket jag aldrig vill, eller om jag ska ha lite eyeliner och mascara, vilket det alltid blir! Haha

Som jag visat er tidigare, har jag alltid minst 5 stycken läppstift eller läppglans, då kan jag välja ifall jag vill ha markerade läppar eller om jag ska ha en mer neutral look :)

Saken är den att mina ögon rinner något fruktansvärt mycket när jag går till jobbet, det blåser ju alltid lite lätt och det är nästan ingen idé att försöka sminka sig. När jag jobbar på Mist då tar jag alltid bussen och då har jag inte samma dilemma.

Så nu vet ni varför jag är så tråkig dem övriga dagarna i veckan, plus att min man jobbar inte kväll längre och då är inte jag ensam på kvällarna, vilket jag gillar, och då har jag inte tid att sminka mig och hålla på med foton och så vidare. Hoppas ni förstår.Den där mascaran är min favorit just nu !
Ska börja svara lite på era frågor nu. Puss

 

MAVALIP - BAHIA

Publicerad 2010-12-29 12:50:14 i ♥ My M-bag ♥,

Halloo där :)
Som jag berättade igår så fick jag ett läpptift från Mavala och idag skulle jag berätta lite mer om den.
Färgen heter Bahia nr 221 och är en sjukt snygg rosa färg. Jag upplever den väldigt mjuk och den sitter som berget. Jag applicerade på morgonen när jag gick till jobbet och jag har inte behövt lägga på mera... fast jag lade på lite mera nu för bildens skull :) .. Men ja jag gillar den jätte mycket , den känns väldigt återfuktande och mjuk och nu önskar jag mig  färgen som Maria Montezami använder, lite mer hudfärgad..muums ;x hihiHär har ni lite tips som jag fick på mail. Jätte bra tycker jag :)


Tips för ett hållbart resultat:

- Om läpparna känns torra, applicera gärna en fuktcreme innan som bas.
- Applicera lite foundation eller puder på läpparna före appliceringen av MAVALIP.
- Skissa upp läppkonturen med en läppenna, om möjligt en mörkare ton än läppstiftet
och applicera MAVALIP.
- Tryck en servett mot dina läppar för att ta bort överflödig färg och undvika
avtryck på tänderna.
- Applicera lätt puder över läpparna för att fixera läppstiftet och för glanseffekt
applicera MAVALIP igen.

PUSS PÅ ER :x

Mavala Lipstick

Publicerad 2010-12-28 17:42:32 i ♥ Dagens ♥,

img_2827 (MMS)

Det här kom med posten idag :D .. Det är ett läppstift från Mavala .. Imorgon får ni veta vad det är för färg , hur den är och vad jag tycker om den .. Spännande va..?!  :p hihi .. Puss och kram

Eyeliner days

Publicerad 2010-12-27 13:10:27 i ♥ Dagens ♥,

Simpelt är både fint och väldigt smidigt när man inte har ork eller tid att lägga så mycket tid på sminket.

Plus lite solopuder och rouge och där har du en enkel och fin vardags make-up :)

Me myself and I ..

Publicerad 2010-12-27 09:29:42 i ♥ Vanesa ♥,

Jag ser att procent antalet som vill veta mera om mig  har ökat till 45%..
Kommer ha frågestunden öppet några dagar till,sedan börjar jag svara på era frågor lite successivt :)
Det får vara smink frågor också :)


FRÅGESTUND..!

Publicerad 2010-12-25 09:08:14 i ♥ Vanesa ♥,42% röstade på att det ville ha lite utav Vanesa the Berta här i bloggen. Eftersom det är Holidays och allt det där så tänkte jag att vi startar lite lätt med en frågestund så får ni gärna fråga mig vad ni är nyfikna om..
jag svarar nog på det mesta :)

puss puss :x

The Black Side ..

Publicerad 2010-12-22 20:09:26 i ♥ Inspired ♥,

Yves Saint Laurent startade trenden med svarta läppar hösten 2008, det är nog inget som många bär till vardags men det är ändå hett tycker jag.  Dolce Gabanna verka ha vilja ha en come back av svarta läppar eftersom hösten 2010 använde dem Scarlett Johansson , som är ansiktet utåt för D&G Cosmetics, och gjorde reklam för deras höstkollektion som innehöll mörka läppar. Riktigt snygg bild måste jag säga.

Jag tycker att riktigt mörka läppar nästan svarta, passar såå bra med leopard. Jag har sett flera bilder på sådan exempel och jag verkligen älskar det! Flera celebrities har gjort grymt snygga photoshoots med just denna trend !Apropå ingenting så liknar Chuck Buss min snygga älskling ..hihiI alla fall , med detta som inspiration så tog jag också lite bilder :) Jag vet att jag borde varit mer symmetrisk när det gäller läpparna men det var bara en rolig grej.

Would you dare..?!


Not so complicated..

Publicerad 2010-12-21 15:15:01 i ♥ Dagens ♥,

Denna sminkning gjorde jag igår efter jag kom hem.. bara kännde att göra..nåt ! .. Hoppas ni gillar den :)

Färgerna kommer inte riktigt fram helt på öga bilderna men på dem resterande bilderna ser man bättre. Glittret behöver inte täcka allt bara för att den finns där :P

 • Gör en sotning
 • Som jag visar på videon ..
 • Istället för skimmer lägger du svart/brun skugga över hela ögonlocket men suddar
  ut kanterna för snyggast resultat.
 • Lägg glitter över hela ögonlocket och lite där det är utsudddat

 • Ready to party party ..!

Tyck till :)

Publicerad 2010-12-21 13:09:20 i ♥ Dagens ♥,

Vad duktiga ni har varit o rösta men nåågra fler kan väl också rösta ;) .. Senare idag lägger jag upp en riktigt snygg make upp med glitter , passar bra till alla festligheter som pågår just nu ;) så kika in här senare under dagen ... Puss puss

Yesterday , all my troubles seemed so far away . . .

Publicerad 2010-12-20 11:30:06 i ♥ Dagens ♥,

Jag älskar Yesterday med Beatles :P .. i alla fall såhär såg jag ut igårFokus på läpparna ..!

Ögonen är lätt skuggade med en palette från Chanel.
Läppstiftet är också från ChanelIdag har vi personalmöte på telefonjobbet typ heela kvällen, den börjar 18.00 (till 21.00) och jag slutar 16.00 :/ så ifall jag hinner, sminkar jag mig och  lägger jag upp det, men vi får se det blir ju liite tajt att hinna fota o grejer även om man hinner sminka sig ..  kan ju iaf skicka en liten mms uppdatering ... :)


En fråga till er min fina läsare ... Hur mycket vill ni veta om mig ?.. Jag är inte så mycket för att dela mitt privatliv på webben men litegrann skadar inte , som i helgen.. Uppskattas sådana inlägg eller ska jag bara hålla mig till sminket ? :P .. Skriv gärna vad ni tycker så blir vi alla nöjda med bloggen ♥Puss puss :)

En liten update

Publicerad 2010-12-18 20:46:02 i ♥ Dagens ♥,

img_1089 (MMS)

Eftersom det är mys dag så brukar jag faktiskt inte ha smink på mig men .. Min älskling fick jobba över :( kl är snart 21.00 och ännu ingen älskling är hemma :( ... Blev ingen pizza men jag har gjort ugnsbakad lax med potatis , remouladsås och sallad till . Sen har jag bakat en kladdkaka men det vet han inte hihi så lite god efterrätt kommer nog uppskattas :) ... Eftersom jag fick maaaassa tid över så sminkade jag mig bara lite , eyeliner , mascara och solpuder .. och satt upp håret lite lätt :) ... Oh nu plinga han på dörren . Wiiee :)

www.misthc.blogg.se

Publicerad 2010-12-18 14:18:32 i ♥ Dagens ♥,

img_7756 (MMS)

Jobbade på Mist igår och min dag gick sjukt snabb :p  Jag hann bara visa den coola blåa läppstiftet och sen var det dags att stänga :p jag fixade mina naglar också men fick ingen bra bild på dem ... Iaf .. Idag måste jag städa vår lägenhet för att när min älskling kommer hem så ska vi en ha en mysig dejt hemma hihi .. ska göra hemmagjord pizza med massa gott på och bara vara han och jag . Det har varit så mycket jobb hela veckan så vi ha knappt träffats känns det som :( så idag blir det mys till max hihi .. Så kika på Mist bloggen för att se massa roliga bilder med den blå läppstiftet haha :p ... Puss och kram på er <3  ... www.misthc.blogg.se

Party Make up - Video Tutorial

Publicerad 2010-12-16 21:33:53 i ♥ Tutorials ♥,Jag vet inte vad jag gjorde men var tvungen att klippa lite i videon och då skulle jag sätta nåt snyggt övergång men då blev det nåt litet avbryt efter varje minut typ..hahaha ajaa men här är videon jag lovade att göra och det var ju mitt första så var lite snäll mot mig hihi :)Detta är då bilderna , det som är annorlunda i videon är att jag har skimrig eyedust på brynbenet för att ge sminket ett mer fest intryck.. men känn inte er begränsade..

 • Använd lös glitter .. !
 • Använd Lösfransar.. !
 • Glitter Eyeliner.. !
 • Ha röda läppar.. !
  Hoppas ni tyckte om detta inlägg :)
Dagens

Publicerad 2010-12-14 22:30:57 i ♥ Dagens ♥,

Aaah men ni är så snälla mot mig!! :) Ni gör alltid så glad ! Kommer inte göra er besvikna och kommer defitivt spela in en video och lägga ut den :) Promise <3 ... Har jobbat i 10 timmar idag och nu har jag lite tid över till min blogg..

Idag har jag haft väärldens mensvärk, känt mig som fulaste i världen och verkligen inte haft lust med något. Jag sminkade mig och det blev  inte alls bra.. kände mig värre... så jag tog bort det och gjorde om det.. i denna sminkning trivdes jag betydligt mycket bättre.. Satsade att istället för att ha massa ögonskuggor så matchade jag strass med mina läppar .. hihi ..


Ursäkta mina fransar, jag vet dem ser hemska ut! .. men det blev klumpigt när jag var tvungen o ta bort sminket en gång :P .

 

 

:)

Secret ..

Publicerad 2010-12-13 21:14:56 i ♥ Vanesa ♥,

Vet ni... jag gjorde en tutorial  videoblogg ... men tog bort den !.. asså det gåår  inte , jag låter som en litet barn och det blir inte ens braa.. oooh jag trodde att det skulle bli bra men nee jag vågar inte!!! Jag tror inte att jag är en videoblogg tjej.. eeehm :P * Skääms :$ *

 

 

Photoshoot

Publicerad 2010-12-09 17:12:58 i ♥ Dagens ♥,

img_9773 (MMS)

Har jobbat halva dagen och sedan  sminkat en vän idag . Hon skulle fotas lite och blev riktig riktigt snygg :) Självklart kommer jag visa er resultatet senare men än så länge får vi vara lite hemlighetsfulla ;)

Mist jobb :)

Publicerad 2010-12-07 17:13:40 i ♥ Dagens ♥,

img_1732 (MMS)

Idag fick jag gå till en frisör salong och göra en fest make up . Hade ingen möjlighet att fota den tyvärr .  Min sminkning var detsamma som igår fast med röda läppar och plattat hår . Tänk att så lite gör sån skillnad :)  Puss och Kram nu ska jag mysa med min underbaraste make <3

G L O W _ S T A R

Publicerad 2010-12-06 17:14:46 i ♥ Nails ♥,

Fixade mina naglar igår när jag jobbade . Använde mig utav min favorit glitter - glow star !
- Välj ett valfri lack
- Måla hela nageln
- Välj en liten pensel
- Dutta glitter på naglarna

Klart :)

Strass me up

Publicerad 2010-12-05 13:17:02 i ♥ Dagens ♥,

Denna var min sminkning igår , det här är nog första gången jag har använt strass i min sminkning. Jag fick massor av komplimager både här i butiken och sen när jag kom hem :Pand that was me yesterday :)Helgens make uper :)

Publicerad 2010-12-05 12:47:09 i ♥ My Work ♥,

Jag börjar med att visa bruden Shami jag sminkade och hennes två systrar :)Bruden ...Systrar..

Hoppas ni blev nöjda med sminket , ni såg jätte  snygga allihopa :)
och hoppas din dag var underbar Shami :)

Streessss ... Hinner verkligen inte lägga ...

Publicerad 2010-12-04 18:31:36 i ♥ Dagens ♥,

img_0877 (MMS)

Streessss ... Hinner verkligen inte lägga dagens på denna blogg idag . Har jobbat hårt hela dagen . Men kika gärna på mist bloggen och se alla fina sminkningar jag har åstadkommit :) sminkade en jätte söt brud och hennes tärnor bl.a.  .. Kolla där så länge . Puss ! ......  www.misthc.blogg.se

Play Night

Publicerad 2010-12-03 19:42:45 i ♥ Dagens ♥,

Idag har jag varit ledig hela dagen och vaknade kl 12 !!! Så skönt. !. Min bästa vän gav mig finaste presenten och verkligen behövd, är super tacksam. Bertis du är Bäst ♥

Här kommer dagens.. 

TOP 5 - Läpp favoriterna

Publicerad 2010-12-01 16:36:25 i ♥ Lips ♥,

Jag fick masser att göra i butiken igår och hann knappt lägga dagens make up.
Så jag lägger upp top 5- läppar nu istället :)

Nr 1. Isadora : En skimrig , mjuk gloss som ger perfekt mängd med färg

Nr 2. Maybelline : Älskar den där Barbie-rosa till läpparna. Man applicera mer så blir det riktigt rosa men jag        tycker om när det lagom :)

Nr 3. Yves Saint Laurent : Tyvärr har jag super torra läppar och färgen kommer inte fram heelt rätt. Jag har en liknade från Chanel och jag brukar blanda dem två och få den perfekta färgen för den vampiga looken :) Love it!

Nr 4. Yves Saint Laurent : Denna läppstift har jag på mig varje dag. Det är min absoluta favorit ! :D

Nr 5. Isadora : och denna är min favorit till party party. Den perfekta plommon färgen !

 


Nu när jag gör detta kommer jag på flera favoriter.. Jag har så många läppglans , balsam och läppstift.. så det är riktigt svårt... Jag kanske ska göra en till top 5 någon annan dag :)

VILKA ÄR ERA LÄPPFAVORITER ?!

:)

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela