MYCKET lätt sotningen - Tutorial

Sotning.. det är väl mångas favoriter. Men det är inte alltid så lätt. Denna tutorial gjorde för ganska länge sedan och jag hade den på min gamla blogg. Så med tanke på nya läsare så tänke jag lägga upp den :)

Som titeln på denna inlägg säger så är denna en MYCKET lätt sotning. Jag försökte göra det så okomplicerat så möjligt så att ALLA kan dra nytta även ni som kanske inte tycker det är så lätt med smink.

Se denna tutorial som en bas :) Man kan göra massa mera efter det här addera färg, kanske svart för att föstärka sotningen du kan sudda..men som sagt ..vissa kanske har jätte svårt med "sudd" tekniken så denna sotning tutorial är till er.. Man måste alltid börja nånstans sen lär man sig med övning..massa övning :)


- Börja med att dra ett streck med din kajal.. Kajalen ska helst vara lite krämig.. Då blir det lättare att sudda :)

-Ta en fluffig borste och bara sudda den där strecket du  gjorde :)- Måla ett nytt steck med kajalen , men denna ska vara snett uppåt . Som ni ser på bilden :) Och sedan sudda bort den försiktigt , man vill ju ändå ha lite färg kvar.- Gör samma sak fast under ..måla streck..sudda försiktigt.. Om ni vill kan ni måla på vattenlinjen också för mer intensitet..men jag valde att inte göra det här :)

- Om ni vill..och det väldigt snyggt ..så kan ni ju ta svart eyeliner och måla eyeliner som vanligt.. men som sagt..jag skulle ju göra det enkelt här :)


Så här resultet.. Bara med Kajal och Mascara :) ...

Som sagt..ni kan göra masser efter den här basen.. men som ni ser..det här går ju också sen utvecklas man med tiden :).. Den här dagen hade jag ganska bråttom tror jag haha..som vanligt..Denna sotning går ju på 5 min :P

Hoppas ni tyckte om den :)


#1 - Nicole

Ohhh va snygg du är i håret verkligen edgy :d och va lätt tutorial att förstå :) super bonita!

#2 - Emma P

Jättefin sotning och mycket enkel och bra tutorial. Verkligen bra jobbat:) Himla fina bilder på dig dessutom...

#3 - Vanessa

Nicole ! :DOh tack:D jag var väldigt nöjd med håret då ..MEN.jag var tvungen o klippa luggen varanan vecka och det var såååå jobbigt!!! Oh va bra! att det var lätt att förstå.. det är mitt mål :) Gracias <3Emma P :TACK EMMA! Jag blir så glad när ni gillar mina inlägg :D:D:D Tack! :D .. oh tack .. det var ju ett tag sen men tack <3

#4 - Theres

Hittade hit efter lite sökning på google. Jättebra tutorial för mig som inte är så haj på dethär med sotning och utsuddning. Ska testa detta imorgon. :) hihi!

#5 - Vanessa

Oh vad roligt att du hittade hit! :) Jaa testa den är ju väldigt okomplicerad denna sotning och det gillas :) hehe