Today

Publicerad 2010-04-30 15:15:46 i ♥ Dagens ♥,


Jag började kl 10.30 idag men när jag satt på alarm inatt så tänkte jag att skulle upp 10.00 och ha masser med tid ..Men när jag vaknade .. då kom jag på.. Nej jag börjar 10.30 inte 11.30 !!! Så jag hade bara en kvart på mig på att ta mig till jobbet! Så det blev bara lite mascara och foundation!
 And thats it! :)
THE BODY SHOP MASCARA

Publicerad 2010-04-30 15:06:05 i ♥ My M-bag ♥,

Denna borste gillar jag masser , eftersom den separerar fransarna väldigt bra tycker jag!
Så mycket volym ger det inte , men jag är faktiskt väldigt kräsen när det gäller mascaror.
Jag tycker att det kan vara svårt att hitta en mascara som ger både volym och separerar dem super bra.. Men om man använder denna och kanske nån volym mascara också så blir det toppen toppen :)


Vanesa VILL ha !

Publicerad 2010-04-30 13:39:31 i ♥ BigLove ♥,


Carolina Gynnings parfym !!
 Ooh jag gick o lukta sens den kom ut och jag gillar den massor!
Nu finns det på Åhlens som en liten mindre version för Bara 150 :- !!
 :D
Jag ska nog visa detta inlägg till min älskling (A) höhöRight Now :) . . . Så sitter jag i k...

Publicerad 2010-04-29 22:22:18 i ♥ Dagens ♥,

img_4003 (MMS)

Right Now :) . . . Så sitter jag i köket och fixar mina naglar och läser den senaste Elle tidningen ! Det är där jag fick mascaran från The Body Shop ! Jag rekomenderar den stark , gillar borsten skarp ! Så köp den senaste Elle och om du prenumererar  den så kolla på sidan 22 där står det hur du ska göra för att få hem :) Nu har nog lacket torkat :) Vi hörs imorgon :x

GOLD DIGGER

Publicerad 2010-04-29 09:50:58 i ♥ Dagens ♥,


Och här kommer dagens make up ! Det känns som att jag har massor och visa er 
så det kommer många inlägg idag.. lr många än vad det brukar vara :)

Today I used :
H&M palette - Gold Digger .. Grrr haha
The Body Shop - Divide & Multiply Mascara.. som jag ska visa snart :)
Clarins - Double Fix Mascara - Transparent Vattenfast serum typ.  

På denna make blir det Turorial snart! :)

Vi hörs snart igen

I´m back

Publicerad 2010-04-29 09:26:45 i ♥ Off Topic ♥,

♥ Hej på er mina vänner :) ♥
Förlåt för att jag bara försvann sådär nu i två dagar . Jag har inte varit på topp riktigt men nu har jag laddat batterierna och är tillbaka här :)


Som jag berättade sist så var jag på H&M och köpte lite smink där som var på rea och nu har jag testat det och måste säga att det var helt okey faktiskt ! Jag har lite små knep som ändå gör att kanske inte pigmentrika skuggor blir lite färgstarka ändå..men det ska jag dela med mig på en Tutorial som kommer lite senare idag.. SKa försöka hinna göra den medans jag är på jobbet . Så titta in  igen efter 13.00 :)

Nu ska jag snart lägga upp dagens makeup  :xTänkte visa er lite bilder från helgen när vi var i Strängnäs
och det här var på väg hem och vi hade mackor med oss :P
Det roliga var att vi var typ 1 sek ifrån att missa tåget..asså.. den vägen man ska gå från där vi var till tågstationen kanske tar hmm.. 30 min att gå.. lr ne jag vet inte men typ så om man går lungt så tar det ändå ganska långt tid... vi hade mindre en 15 min på att ta oss till tågstationen och först så gick vi .. men Charlie ba. asså vi måste nog springa nu.. och shiiiiet va vi sprang!!! Helt sjukt vi sprang tog paus.. sprang ..sprang... dog.. sprang haha . .. sen när vi ser tågstationen så lugnar vi oss.. och andas ut... då är det enligt våra klocker 3 min kvar.... och DÅ ser vi tåget komma!! båda ba SPRIING!!!!! Min kropp gick till Turbo funktion och jag lovar jag såå nära på dö!!.. Men vi hann !! Oh va jobbigt det var men vi hann vi hann vi hann!! :D hahaa vi skratta och grät typ samtidigt! xD

Mackorna gjorde jag natten innan... min älskling gjorde en tonfiskröra som är väldigt populär ;) och jag fixa i ordning allting..hans mackor fick ett litet hjärta så vi skulle att det var hans..hihi ^_^När Charlie såg den här bilden då tyckte han att det var fuskit att jag tog en så liten tugga... :P så jag tog en REJÄL tugga sen xD hahahha usch!!
Nuuu ska jag lägga dagens maka up :)


Hellou ^^

Publicerad 2010-04-26 13:26:30 i ♥ Dagens ♥,

Hej Hej  :)
Hoppas ni har haft en bra helg allihopa ..
Jag har haft en både bra och dålig helg.. Jag bara önskar att en månad går fort..
väldigt fort!Batteriet till camera dog tyvärr så jag kan inte visa dagens make up så bra.. tog bara en liten bild med min iPhone .. jag har typ fått små små utslag så jag har ingen foundation idag ..ska försöka låta hyn vila så får vi se vad som händer... annars så har en väldigt vardags make i lila toner..väldigt diskret. Jag har handlat lite rea på H&M faktiskt.. jag köper aldrig h&M smink men det var så billigt så tänkte att det är väl kul att testa :P
Men jag köpte också en ny nagellack som heter I´m a Saint..och ser ut som en jordgubbs milkshake..hihi .
 Min blogg komer vara roligare imorgon
Får se om morgondagen erbjuden en bättre dag.  


Kramisar

Black LAKE

Publicerad 2010-04-23 13:31:34 i ♥ Dagens ♥,

Idag är det äntligen Fredag ! Veckorna baar flyger! Hoppas en månad går fort! hihi ^^ !
Jag har lite ljus blå skuggaa men guldig penna under... Jag har ändligen köpt en vanlig svart skugga och det jag gjorde jag på Mist butiken som hade 25% rabbat! ME LIKE :D Den komme jag nog använda myyycket!!

Today I used :

Mist - Black Lake
Make up Store - Gecco ..Tror jag den heter
Zara - Guldig penna
Make up Store - High Teck Lighter - MILK
Make up Store - Svart cake eyeliner! (hittaa (A))
Ävon- palette
FACE : highligt

Bilder på produkterna finns det idag också :)
VANESAS MAKE UP BAG :D

Publicerad 2010-04-23 13:09:25 i ♥ My M-bag ♥,

Eftersom jag städade toaletten igår plus att jag letade efter Majas mascara som var försvunenn (Jag hitta den gumman :x) så tänkte jag att jag skulle städa mina sminkväskor... såå jag har nu  skapat en liten ny kategori här på bloggen som heter Vanesas Make Up BAG ! :)

 Jag har inte alls mycket smink!! jag vill / önskar mig såååå mycket mera! Och jag jobbar på det!! Vissa kanske tycker att jag  överdriver och att jag har mycket smink men nej..då har inte ni kollat runt i allas sminkbloggar!
Jag kanske har lite mer än en vanlig tjej men ändå.. I WANT MOORE!!!!!

Kolla va lite :(
Jag har bara två Chanel och 1 Dior ! Så fattig!
Nej nu ska jag inte vara missnöjd utan glad att jag har överhuvudtaget.. men men :)


Den här lilla väskan har jag fått i present och jag älskar den :)
Den hänger precis där brevid handfatet och där har jag alla små saker som jag behöver alltid till hands som Make up Puff och hårsnoddar hårdband ibland smycke ..lite allt möjligt hihi ^_^

                                                                          I badrumskåpet har jag alltid min foundation , puder , Parfym , ansiktsmask och lite sånt :)
Och den här lilla sötnosen rengör mina naglar ^_^Och det var lite av det jag har  :)
 Och jag hitta min eyeliner :D:D BRUSH WASH

Publicerad 2010-04-23 12:26:28 i ♥ MakeUp ♥,

Något alla borde ha som rutin är att tvätta sina borstar! Tänk dem redskap som du drar på ditt ansikte dag efter dag , dem MÅSTE vara rena! Annars får du inte klaga över att du har ful och finnig hy om du inte tar hand om den RÄTT!  Hudvård är det viktigaste för ett lyckad make up  ! :) Glöm aldrig det :)

- Min foundation och concealor borste som är av syntet och dem tvättar jag med YES diskmedel efter varje användning!

- Mina ögonskugger borstar tvättar jag inte  lika ofta! Men jag borstar alltid av rester av ögonskugga. Dessa borstar är oftast av äkta hår och dem tvättar jag med lite balsam.
Tänk på att du tvättar ju inte ditt hår med YES så då förstår man logiken i det hela :) !Låt dem torka liggande på nån liten handuk ! :) 

 THE HISTORY OF . . .

Publicerad 2010-04-22 16:05:36 i ♥ MakeUp ♥,

Jag hittade en Otroligt bra artikel hos Maria om mascaran genom tiderna! Jag tänker bifoga rakt av hela artikel, jag tycker den är för bra för att jag ska skriva om ! Här är länken till den iaf :)

http://yourdreamcloset.blogg.se/2009/april/mascaran-genom-tiderna.html?_tmp=4d71f95cf3fa740f1454993b9e9623ed0e1f9d94

Även om det är mycket att läsa.. ni kommer inte ångra er! ;)Från början hade ögonsminket en viktig funktion. Det skyddade mot solen och skrämde bort insekter som spred ögonsjukdomar. I dag är mascaran, kajalpennan och eyelinern i stället kvinnornas mest älskade skönhetsprodukter. Ögonsmink har använts över hela världen sedan urminnes tider. De äldsta arkeologiska fynden är 12 000 år gamla paletter med ögonsmink som har hittats i Egypten.

Män och kvinnor från alla samhällsklasser målades sig kring ögonen där. Färgen gjordes av mineralpulver som blandades med vatten, olja eller harts. Målningen smälte i hettan och var måste förnyas ofta i det soliga Egypten. Ögonen svärtades inte bara av kosmetiska skäl, sminket skyddade även mot just solen och insektsburna ögonsjukdomar.

Kring 2200 före Kristus började man använda speciella sminkpinnar för att applicera makeupen, tidigare hade man gjort det med fingrarna.

Det svarta sminket innehöll ofta kol och sot. Så småningom utvecklades också grönt smink. De judiska kvinnorna som tvingades leva i Egypten på 1200-talet före Kristus under den egyptiska fångenskapen lärde sig att måla sig där, och sedan spred de seden vidare.

I hela den arabiska världen markerades snart ögon och ögonbryn med svart. Även i Indien målades ögonen, grön lera användes som ögonskugga så tidigt som 3000 före Kristus. På 600-talet hade indierna utvecklat en slags mascara.

I antikens Grekland århundradena före Kristus användes också svart ögonsmink. Romarna som hade sin storhetstid några sekel senare importerade ögonfärger från Egypten. Ögonbrynen målade man med sot eller brända myrägg. Snart utvecklades också ett slags lösögonfransar och -bryn bestående av avryckta flugben.

Efter Roms fall spreds sederna över Europa. I Norden användes ögonsmink bevisligen år 950, det finns nämligen dokument som berättar att både män och kvinnor i dåtidens Danmark målade ögonen.

I takt med kristendomens inflytande började målningen dock att ses som syndig. Men i Italien levde sminkningen ändå kvar bland städernas konstnärer som struntade i kyrkans dekret. De rakade bort ögonbrynen och målade på nya med träkol, sotad kork eller urklippt musskinn.

I början av 1900-talet började ögonsmink att industritillverkas och användningen fick därmed ett rejält uppsving. Egypten var på modet efter öppnandet av Tutankhamons grav 1922 och kråksparkar i ögonvrårna blev populärt.

Redan 1911 började ögonbrynspennor att saluföras, men det dröjde ytterligare ett decennium innan mjukare och mer lättanvända stift utvecklades. Då, på 20-talet, var det modernt med bara smala streck till ögonbryn. Men på 40-talet ersattes den trenden med tjocka, naturliga bryn.

På 50- och 60-talet blev Audrey Hepburns och Brigitte Bardots rådjursögon mycket omskrivna och alla tjejer skaffade sig kajalpennor för att kunna efterapa looken.

På 60-talet lanserades också den första flytande eyelinern av Max Factor, i samma veva kom filmen "Kleopatra" där Elizabeth Taylor uppträder med kraftig ögonmakeup. Sedan slog modellen Twiggy igenom med sin djärva sminkning. Eyelinern blev en succé.

Ögonskuggor i olika färger började också säljas i början av 1900-talet och på 20-talet var knalliga färger ett måste. På 40-talet tonades looken ner betydligt men på 60-talet kom neonfärgerna tillbaka.

Mascarans föregångare är ögonpomadan, helt enkelt vaselin som smetades på fransarna. Men snart började man tillsätta kol och lampsvärta till fettet, senare tillsattes i stället harts. Resultatet blev en hållbar tusch som smetades på fransarna. På 60-talet utvecklades produkten vidare och kakmascaran såg dagens ljus. Man blötte en liten borste, gned den mot kakan med mascara och målade sig. Snart kom dock den flytande mascaran i en hylsa och slog ut kakmascaran från marknaden.

På 30-talet dök de första lösögonfransarna upp. På 60-talet blev produkten mycket populär. Fransarna gjordes då av mänskligt hår eller minkpäls. I dag är de gjorda av plast i stället - ögonsminket utvecklas ständigt
.I LOVE YOUR BLOG !

Publicerad 2010-04-22 15:04:03 i ♥ Off Topic ♥,


Jag blev nominerad hos Sminkan :D i en I love your Blog - Award ! :D Jag vart jätte jätte glad för jag har ändå inte bloggat såå länge och jag blir så glad när andra gillar det jag gör! :)
Nu ska jag i min tur nominera 10 st bloggar som jag bara äälskar och besöker varje dag! :)

Vi börjar med. . .

 Sminkan och Emma P ´s blogg ! Jag gillar deras blogg jätte mycket, dem har alltid nya snygga lack och deras bok tema tycker jag är ascoola :) Inspirations källa! :)Min andra STOR favorit , är den finaste Nicole! Hon är så vacker och är otroligt duktig make up artist !
 Jag älskar älskar hennes blogg och hon är ju världens goaste också <3
Här är hennes blogg : http://doolallymakeup.wordpress.com/Den tredje som egentligen är nog ändå den första bloggen jag kollar på när jag går in på nätet är nog mångas favorit - Lindas Sminkblogg! Hon är en konstnär tycker jag.. det här är inte bara smink utan konst! :)

http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/
Pretty Baby är också en konstnär i mina ögon..
hon är lärare på International Make Up Center i Malmö och hon skriver inte bara dagens smink utan man får lite del av hennes lektioner och man får  se lite vad hennes elever fått göra! Plus att hon skriver mycket OM smink, ursprunget! Och det älskar jag! Jag lär mig massor hos henne!

http://prettybaby.blogg.se/index.htmlKandee the make up artist!
THE make up arstist !!
Hon är otroligt begåvad och jag är så glad att hon har bogg!! Hon lägger upp nästan alltid videos på hennes make up..hon är bara helt otroligt bra! och Såå vacker !!

http://kandeethemakeupartist.blogspot.com/
Marias blogg hittade jag faktiskt igår! Och jag har snart läst igenom hela!
En riktigt BRA skönhetsblogg !! Denna måste ni besöka!
Allt som jag bruka fastna för på nätet det skriver hon om ! :)

http://yourdreamcloset.blogg.seSen har vi Killer Colours .
Hon är inte utbildad men är GRYM på make up !

http://killercolours.blogg.se/

Emma är hudterapeut och bäst helt enkelt! Hon har en kategori som jag älskar som heter Kabukis hudvårdskola! Jag älskar att läsa den och rekomonderar den stark !

http://kabukibeauty.blogspot.com/Och självklart älskar jag min blondies blogg!  hiihi <3

Och där tog det slut :S Jag kommer inte på 10 st !! :(
och jag vet att det finns flera favoriter men jag kan verkligen inte komma på ! :O
Plus att självklart läser jag andra bloggar men dem handlar inte om smink och andra är ju mina närmaste vänner och jag tror inte att de vill att jag ska länka såhär :) 
BESÖK DEM ! :) 

 

GOLDEN MANE

Publicerad 2010-04-22 12:25:59 i ♥ Dagens ♥,


Idag valde jag att göra samma make up som jag gjorde igår fast mycket mer markerad !
Min svarta cake eyeliner från Make up Store är försvunnen :O Jag kan inte hitta den och jag håller på få lite små panik..jag har fått ta min bruna från Face men ändå..brun är inte svart !
Men iaf idag så doppa jag min eyeliner pencel i lite vatten och sedan drog den på den grå skuggan som har på globlinjen och gjorden den till dagens eyeliner

Today I used :

Eyedust i Golden mane från - Make up Store
Grå Skugga från -  KIKO
Highlighter Sympathy - FACE


Lite senare idag ska jag lägga upp en text som jag hittade ang sminkets ursprung.
Som är Otroligt intressant! Jag tyckte den var SÅ bra så jag vill gärna dela med mig :)^^


PUSSPUSS

LOVE BEFORE MAKEUP :P

Publicerad 2010-04-21 16:21:41 i ♥ Dagens ♥,


Imorse valde jag att pussa och mysa lite extra med min älskling än att gå upp och fixa mig ^_^
Så det blev en simpel  guldig med lite grå markering make . Mycket skillnad från gårdagens välmarkerad make :P  Jag gillar den här kompo så jag ska göra det nån annan dag igen fast lite mer markerat och så :)

Och tur att jag inte fixade mig så mycket för när jag vi gick ut så regnade ganska mycket! Usch!.. Det var skönt o få skjus i cykeln idag av älsking så då fick jag skydda mig bakom hans rygg <3 stackars han fick all regn och frös om händerna och jag ba satt skönt i pakethållaren :P och hade mina händer i hans jack ficka höhö :P

Today I used :

Bronzig Highligt - FACE
Grå Skugga - KIKO

 

 

SOTNING TILL MAJA :)

Publicerad 2010-04-19 22:43:45 i ♥ My Work ♥,

Nu har jag fått lite fler bilder av Maja !

Jag bad Maja att ta med sig sina egna produkter så att hon skulle se
vad man kunde göra med dem produkterna man har hemma! :)

Primade  halva locket med vit kajal och resten med svart kajal..sedan lade svart H&M skugga ..Higlighta med en glittrig vit skugga och lade en brun glittrig eyeliner (den var min dock :P) och lite mascara!
Rosiga kinder och bleka läppar! :x ...

Vi tog lite bilder bilder tillsammans också :P höhö

Usch va ful jag vart på den där xD Men kolla på Maja!! Hon passar så bra i sotad!!Och den var den sista bilden :D
Its was fuuun !! :DPUSSPUSSPUSSS :x

Sneek Peak ^_^

Publicerad 2010-04-19 20:54:33 i ♥ My Work ♥,


Ni får se ett litet sneek peak på Majas sminkning :)
Snart ska jag få fler blider av henne här var den som jaag tog :D
Så kom tillbaks snart ;)


PUSS på dig snygging :xSilvrig & Grön måndags make :)

Publicerad 2010-04-19 13:50:26 i ♥ Dagens ♥,


Halloo ^_^
Usch nu är det måndag igen ..känner lite ångest faktiskt! Har verkligen Ingen lust att jobba denna vecka!
Började denna vecka men en silvrig och grön sminkning !
Den gröna färgen kommer från Make up Store och heter Amazonas ! ;)


Idag så ska Maja följa med mig hem så ska jag sminka henne :)
Bilder kommer säkert komma upp här på bloggen imorn :P

Ha en bra dag i solen ni  så ska jag sitta här på ett kontor fram tills 18.00 :( !
 


Helgen

Publicerad 2010-04-18 19:35:08 i ♥ Dagens ♥,Tänkte lite snabbt slänga in et litet inlägg på hur jag sett ut i helgen !
Äntligen har min jeans jacka gjort premiäär!! Och jag inte orkat sminka mig så avancerat som typ varje helg :P Så jag kör på markerat och lite tjockare eyeliner och corallläppar :x . Det är faktiskt min älsklings favorit ^^

Det har varit en riktig mysig helg med min världens vackraste älskling ♥

TIPS : kommer ni ihåg för några inlägg sen att jag tipsa er om att matcha eyeliner med naglar..varför inte matcha läppar med naglar! Det är alltid snyggt med detaljer som denna! Simpelt och Snyyggt! :D
Wee like! :D


Ps : Nu har mitt läppstift försvunnit masser på bilder men det var väldigt corallfärgad :P


Återkommer imorgon :)

PUSSPUSS


Rainbow till vardags ^_^

Publicerad 2010-04-16 12:50:37 i ♥ Dagens ♥,


Freedag!! Äntligen!! :D
Det firar vi med en sminkning i massa färger :)

Jag hann inte fota smink produkterna jag använde , men det var skuggor från märkte MIKO
(gul , rosa , grön ) 
som jag köpte i Barcelona för lääänge sen :) och den mint gröna från Dior paletten och den lila från Zara :)
 Jag hade vit kajal som primer över hela ögonlocket först :)
så att färgerna skulle fästa och synas bättre ! 

 Våår !  ^_^Trevlig helg på er :)
Ni vet hur det blir på helgerna , oftast inte så mycket sminkning men jag kanske överaskar er ändå :)


PUSS PUSS

 

 

Mascaran jag använder är ...

Publicerad 2010-04-16 12:50:01 i ♥ MakeUp ♥,


Anonym undrade vilken mascara jag använder och det är :

Lancome  Ôscillation Mascara !
Borsten vibrerar och jag gillar denna mascara vääldigt mycket!
 Den här är  faktiskt den andra gången jag köpt den :)


DEEEP ;)

Publicerad 2010-04-15 11:35:19 i ♥ MakeUp ♥,

Halloo :)

Idag började jag jobbet 07.00 så jag gick upp 05.30.. lr 05.45..jag låg kvar i sängen lite längre :P ..

Men iaf.. idag har jag en väldigt enkel make som gör att du får djuupa ögon :)
För att lyckas med detta så ska ni tänka att ni sminka er tvärtom.. Jag ska försöka förklara det lätt... men ni vet när man vanligtvis sminkar sig så börjar man ju vid den Yttre V .. alltså i slutet av globlinjen .. man lägger på ögonskugga och sen suddar..som vanligt.. men idag har jag gjort tvärtom ..alltså lagt skuggan i början av globlinjen och sedan suddat uppåt mot brynen..detta gör att dina ögon ser djupa ..alltså du ser en väldigt fin markering mellan ögonlocket och globlinjen... Detta får man ju annars också när man lägger skugga på andra änden men jag tycker att när man gör så här så markerar men bara ännu mer :)

Så alltså ..som ni ser på bilderna där nere så är det mest färg längst in i ögat än längts ut som jag annars bruka ha ! :)

ps..det jag gillar med denna sminkningen är att den ser mer avancerad än vad det egentligen är :) kolla noga! :x


Här ser ni vad jag menar med globlinjen , Yttre V och ögonlock :)Här är exempel på en vanlig make up som jag bruka ha..
där det är mörkast vid den Yttre V och sen blir det ljusare innåt :)och HÄÄR är dagens :)

hahah asså ser ni hur snett jag har gjort eyeliner or whaaat!  värsta tjock på ena sida xD hahahha jag kan ju skylla på att kl var ju 06.30 !!!! :P

Dem här skuggor har jag användt idag.. Den ljus rosa från Dior paletten och den mörk lila från Zara :)

Jag har lockat håret litegrann och har min hårband från JC :) Man kan ha den runt pannan men jag tycker att jag är lite gammal för sånt.. okey en 15 åring men inte jag.. det är fint på bild men inte att gå ut med den på pannan :P inte min stil riktigt.. men jag tycker det är fint på vissa andra :)
Hoppas ni förstod mig..jag skriver så konstigt ibland :P


PUSS PÅ ER :x 

Everyday MAKE UP !

Publicerad 2010-04-14 09:26:36 i ♥ Dagens ♥,


Igår och idag har jag bara kört på lite mer vardags make. Har fyllt i mina bryn..lagt lite rosig ögonskugga och brun cake eyeliner... lite solpuder och rosig rouge och bara lite läppbalsam.

Tips : Vill du ha en mera vardags make så satsa på en brun eyeliner :)  

 

 

TROPICAL MAKE UP

Publicerad 2010-04-12 15:08:22 i ♥ MakeUp ♥,Här bjuder jag på en vårig och färgglad make up :) 
hope you  like it  :D
Förutom dem 3 sista bilderna så är ingen annan bild redigerad :)

Lämna en kommentar så jag får se vad ni tyckte..


PUSS PUSS :x
Inte frisk än

Publicerad 2010-04-11 19:55:23 i ♥ Dagens ♥,

Ville bara säga HEJ  lite kort ... jag är inte frisk än..hostar masser och allmänt sjuk :( 
men imorgon ska jag svara på alla kommentarer :)
Jag ska vara hemma imorgon också och Charlie ska iväg så jag kommer ha massa tid för att kanske göra nåt kul om min kropp orkar :)

Här får ni en låt jag älskar just nu ! :)
Den är Riktigt Riktigt bra!! Och kolla han från CSI är med <3

PUSS :x
Unnecessary

Publicerad 2010-04-09 12:14:57 i ♥ Dagens ♥,

Idag var det verkligen helt onödigt o sminka mig! Jag mår som bajs ..går till jobbet..
jobbade 20 minuter och min chef tyckte att jag skulle hem och kurera.
Så här ligger jag i sängen och vilar. Jag kan inte somna just nu..Men ska snart tita på nån film ..500 days of Summer .. Men som sagt.. jag sminkade mig idag..fotade innan jag fick till jobbet..så här ser jag ut idag :)

Inget avancerat direkt
California - Mist 

Nu ska jag försöka kurera här 
Puss på er! :x
Match it UP !

Publicerad 2010-04-08 16:32:15 i ♥ Dagens ♥,

Vi ska iväg sen ikväll men jag orkar inte fixa om mig o så....
Såååå jag hade en kupong som jag fick från kicks..25 kr :D ..såå jag köpte en ny nagellack..
Måla mina naglar.. och för att inte behöva göra om sminket jag hade idag men ändå förändra den och göra den lite mer snyggare så tog jag blå glitter eyeliner där jag hade det bruna :D

Man behöver inte göra så stora saker för att ändra sin vardags make :) Casual

Publicerad 2010-04-08 09:19:44 i ♥ Dagens ♥,

Hej Hej ...
Ni får ursäkta den tråkiga make upen idag , men idag  mår jag faktiskt sämre. Känner mig jätte hängig och igår natt var jag inte alls bra :( Men jag vägrar stanna hemma. Jag är inte döds sjuk än !
:P

FACE - Brun cake eyeliner 

 

A r o s a

Publicerad 2010-04-07 16:34:07 i ♥ Dagens ♥,Jag hann aldrig måla mina naglar igår..
så idag lade ännu en till nagellack i min väska och den här är mitt favvo lack :)

Mavala - Arosa nr 90

 

 

 

Rostig sotning

Publicerad 2010-04-07 13:22:49 i ♥ Smokey ♥,


Usch jag mår inte bättre idag! :(
Dagens make idag är ganska enkel...jag ville inte ha för sotad så jag grundade med en lite orange skugga från MUS och sedan lade det bruna över så att det skulle bli den här rostiga känslan...inte för mörk men inte för ljust heller. Jag orkade egentligen inte sminka mig idag men jag kunde inte låta bli.. Denna make är lite svarlig och så men den skavara så.. slarvig sotning . Ger den här rock aktiga känslan.. 

 

Mask time with my baby ♥

Publicerad 2010-04-07 12:53:04 i ♥ MakeUp ♥,


Jag bryr mig självklart om min mans vackra ansikte också :)
Lite då och då blir det lite peeling och mask time :)
Så sööt han är! Med hårband och mask ^_^


Vi gillar o pousa ;ÖÄlskar diiig ♥

 

 What´s in your bag ? !

Publicerad 2010-04-06 16:09:38 i ♥ Off Topic ♥,

 

Jag skulle se om jag hittade nåt roligt i min väska , jag vet att jag bruka slänga i nån nagellack o så ..så jag tänkte att jag skulle se... men hmm.. jag hittat så häär mycket! Nu kan jag inte bestämma mig xD


Min väska ♥

Lite nagelack ♥

l


Lite till läpparna ♥


 


Vad brukar ni ha för roligt i era väskor ? :)


 

Smokey eyes with a touch of Blue

Publicerad 2010-04-06 11:56:16 i ♥ Smokey ♥,

Jag är nog påväg o bli sjuk :( Buhu.. min hals gör SÅ ont! Varje gång jag sväljer.. :( .. Men jag jobbar ända fram till 17.00 så jag får sitta här o kämpa på bara... plz.. tycksyndommiiig 8)..

Men här är dagens iaf..

En stark och markerad sotning med lite färg i all det mörka.. lite blått :) så att min bruna ögon lyser som en sol 8) ..ahhaha ..  Jag gillar ..när jag hinner..alltid göra lite annorlunda än vanligt.. Som det här.. en vanlig sotning . Jag hade min vanliga svarta eyeliner för att avsluta, men jag ville ha nåt extra.. inte för färglad men ändå något som gör maken lite mer speciell.. så då tog jag fram Oslo från Mist,som är en stark blått färg med lila pigment prickar i och blöte min eyeliner pencel med lite vatten och sedan målade om min eyeliner blått :)

TIPS :
 
Det kan vara svårt att göra eyeliner linjen med bara en blöt pencel och ögonskuga på.. så därför grundar jag ALLTID med min svarta cake eyeliner och sen kan jag dra på vilken färg jag vill. :) Som ni ser på bilder nedan ..allt som är blått ..gjorde jag med först svart kajal ..suddade.. förstärkte med min svarta cake eyeliner och Sedan drog samma pencel över den blåa skuggan och bara målade över det svarta.. Dem partierna som var sotade förblir sotade eftersom det var grunden..jag bara strycker på lite färg :)

Jag håller på lär mig att göra en snygg linje där vid Inre ögonvrå.. jag tycker att jag lyckades idag ..wiiih :D Jag har haft super svårt med den!! Men jag hittade en liten teknik som jag ska dela med mig när jag känner mig mer duktig för att skryta om det haha nedå.. men jag ska fortsätta och jobba på den där linjen och så återkommer jag om det :)

Oslo från Mist :) Love it! ^_^

Känns det inte som att det är Måndag idag :O ! ..
Hoppas ni tyckte om min dagens :)

Puss på er alla söta :x

Glam Makeup with the Lancome Oscillation Products

Publicerad 2010-04-06 10:32:07 i ♥ MakeUp ♥,


Här är en liten video , så får man se hur Lancomes foundation fungerar.. Emma P tyckte att det skulle vara kul och se en video så här är den :) ..


Det jag tycker om foundationet är att alla har inte sådär fin hy som modellen har och inte heller så mycket tid. För mig skulle det ta evigheter o bil klar med den där borsten. Även om resultatet blir snygt på modellen så tror jag inte det blir lika bra på alla.


Nu kommer dagens :D
 

 

MYCKET lätt sotningen - Tutorial

Publicerad 2010-04-05 17:50:38 i ♥ Tutorials ♥,

Sotning.. det är väl mångas favoriter. Men det är inte alltid så lätt. Denna tutorial gjorde för ganska länge sedan och jag hade den på min gamla blogg. Så med tanke på nya läsare så tänke jag lägga upp den :)

Som titeln på denna inlägg säger så är denna en MYCKET lätt sotning. Jag försökte göra det så okomplicerat så möjligt så att ALLA kan dra nytta även ni som kanske inte tycker det är så lätt med smink.

Se denna tutorial som en bas :) Man kan göra massa mera efter det här addera färg, kanske svart för att föstärka sotningen du kan sudda..men som sagt ..vissa kanske har jätte svårt med "sudd" tekniken så denna sotning tutorial är till er.. Man måste alltid börja nånstans sen lär man sig med övning..massa övning :)


- Börja med att dra ett streck med din kajal.. Kajalen ska helst vara lite krämig.. Då blir det lättare att sudda :)

-Ta en fluffig borste och bara sudda den där strecket du  gjorde :)- Måla ett nytt steck med kajalen , men denna ska vara snett uppåt . Som ni ser på bilden :) Och sedan sudda bort den försiktigt , man vill ju ändå ha lite färg kvar.- Gör samma sak fast under ..måla streck..sudda försiktigt.. Om ni vill kan ni måla på vattenlinjen också för mer intensitet..men jag valde att inte göra det här :)

- Om ni vill..och det väldigt snyggt ..så kan ni ju ta svart eyeliner och måla eyeliner som vanligt.. men som sagt..jag skulle ju göra det enkelt här :)


Så här resultet.. Bara med Kajal och Mascara :) ...

Som sagt..ni kan göra masser efter den här basen.. men som ni ser..det här går ju också sen utvecklas man med tiden :).. Den här dagen hade jag ganska bråttom tror jag haha..som vanligt..Denna sotning går ju på 5 min :P

Hoppas ni tyckte om den :)


Imorgon blir allt som vanligt...

Publicerad 2010-04-05 17:29:15 i ♥ MakeUp ♥,

... men tills dess , så håller vi till upplägg som inte kräver dagens smink...för ..det finns ingen :P
 När jag är ledig då orkar jag aldrig sminka mig. Jo..om vi ska nånstans...men om vi stannar hemma så blir det aldrig nå smink :)

Men..  en liten grej jag hitta på nätet ...

Ni vet att jag har Lancome Oscillations mascara..Den använder ju jag oftast ..men kolla vad jag hitta.. Lancome Oscillation.. Power Foundation?!! .. Jag bruka faktiskt vara nöjd med deras foundation..MEN .. jag tror inte på hela iden att borsten ska vibrera som den gör på mascaran... om ni inte visste..så det är det hela grejen med Oscillation..borsten vibrerar :P ... Men liksom..hur ska man applicera snyggt med ett vibrerande mega borste...
Hmm... Men det skulle vara coolt o testa ..
lr va säger ni :)

5ifties alá Vanesa

Publicerad 2010-04-03 16:17:04 i ♥ MakeUp ♥,


Det här är då min version av Make up Stores 5ifties . Jag älskar den här stilen såå mycket och bilden längts ner är såå vacker ! Så det fick vara min inspirations bild. Min smink är låångt ifrån lika fint som bilden men som sagt det där jag fick inspirationen ifrån till denna make. Jag hade rosa läppar istället för röda och jag hade inte lika markerade ögon som hon har. Men jag blev nöjd :)


Inspiration


Hoppas ni tyckte om den :)

BTW...TACK ALLA SOM RÖSTADE PÅ MIG!!!
Jag blev månades blogg :D Woohoo

PUSSS PÅ ER ALLA GAMLA OCH NYA LÄSARE
FÖÖRLÅÅT

Publicerad 2010-04-03 15:48:59 i ♥ BigLove ♥,

Halloo :)

Ni måste förlåta mig för min dååliga uppdatering !
Det är ju lång helg och igår firade jag och min älskling 6 månader gifta hihi :)
Men nu ska jag lägga upp min version av 5ifties :)


Check ME Out !

Publicerad 2010-04-01 15:18:43 i ♥ MakeUp ♥,Den finaste Nicole visade denna snygga lack från H&M på sin blogg  och jag var bara tvungen o köpa den också !
Skit snyggt!!39.90 kr

Btw..ser ni min missbildade ringfinger !!  hahaha den ser så sjuk ut när jag inte har mina vigselsignar på xD
Jag färgar håret..därför har jag inte dem mig just nu ;)
TREATMENT MASCARA FROM MUS

Publicerad 2010-04-01 15:12:48 i ♥ MakeUp ♥,

Här ser ni mina fula osminkade ögon MEN här är det efter några veckor jag användt treatment mascara från Make up Store. Jag har ingenting på mina fransar här (ingen mascara lr så), på dem första bilderna är dem inte ens böjda men dem två andra så är dem det.

Jag upplever mina ögonfransar mycket längre och fylligare! Plus att jag fått många fler! Jag hade inte korta fransar förut men mascaran stärker dem . Jag märker själv hur mycket lite mascara jag behöver applicera för att det ska bli bra ! Sjukt bra!

Jag säger bara två ord : KÖP DEN !!!!!!!!!!!

 

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela